Поддръжник

Тези компании и организации поддържат „Музиката вместо улицата“:

Кино Мечтана звезда

Благодаря ви за продължителната подкрепа на проекта. От продажби на фотокниги и апели за дарения, стаи за изложби и концерти за бенефициенти, до тържества за посещение на децата по проекта и др.

kino-traumstern.de

Gießener Strasse 15

35423 Lich

Forum Pankratius
Gießen

Forum Pankratius е поредица от събития, организирани от Dr. Ханс-Улрих Хаушилд в евангелската енорийска енория Панкратий в Гисен и е създадена с подкрепата на тази енория и евангелската градска църковна дейност. Той се провежда през 2005 г. и се фокусира върху: теологията и етиката, естествените науки и теологията, философията и теологията, политиката и социалните въпроси във връзките им с християнската етика и всичко, което е свързано с изкуството и културата. Последното включва и годишното учебно пътуване, например до Лужица през 2010 г.

Според резолюция на църковния съвет Форумът Панкратий принадлежи директно към съдържателния профил на конгрегацията Евангелски Панкратий. Целта му е да събере хора, които се интересуват от научни, културни и религиозни въпроси, независимо от тяхната деноминация или мироглед; Основният носител на това сливане са лекцията и интелектуалният обмен на идеи по тезите и съдържанието на лекцията.


Инициаторът на форума д-р. Хаушилд, който също изнася лекции сам, е активен и в други църковни и социални области. Освен всичко друго, той е доброволен служител на протестантската градска църква, инициатор и говорител на SymPaten Gießen и председател на групата за подкрепа на протестантския център за грижи Gießen eV.

Musikhaus Schönau


Schiffenberger Weg 111
35394 Giessen

 

Работно време:
понеделник-петък. 9,30 ч. – 18,30 ч.
Събота 9,30 ч. – 15:00 ч.

 

www.musik-schoenau.de
Тел.: +49 (0) 641 92201-0
имейл: info@musik-schoenau.de

Жена и култура

Германската асоциация за жени и култура, основана в Берлин през 1896 г., е една от традиционните женски асоциации. Тя работи с нестопанска цел, безпартийна и неденоминационна и сега е представена в повече от 30 града в Германия. Тя издава списание „Frau und Kultur“ на всяко тримесечие.

Информация и програми можете да получите от:

Dr. Анегрет Кьорнер, 1-ви председател на
Händelstr. 14
35392 Giessen
Тел.: 06 41/2 16 11
Факс: 06 41/68 68 408
имейл: IgelGI@t-online.de

Paganino KG

е компания за пощенски поръчки за струнни инструменти. Ние предлагаме всичко, което желае струнно сърце: струни за цигулка, виола, виолончело и контрабас, калъфи, лъкове, струнни ноти и всички аксесоари за вашия струнен инструмент.

www.paganino.de

Paganino KG
P.O. Box 700 337
70573 Щутгарт

Телефон: +49 (0) 180/55 75 100  
Факс във вътрешността: 0800/785 0 785  
Факс в чужбина: +49 711/22 00 919 22

имейл: info@paganino.de

Хесианско излъчване

В Hessischer Rundfunk направи няколко вноски за посещението на децата от проекта в Гисен и по този начин са допринесли за някои от даренията. Специални благодарности отиват на студиото в Гисен и на г-жа Густ и г-жа Хилебранд.

Stadttheater Гисен

на Stadttheater Gießen е свързан с проекта „Музиката вместо улицата“ в най-различни начини:

  • Повечето от членовете на Studio Konzertante идват от Симфоничния оркестър на Giessen на Stadttheater.
  • Режисьорът Катерина Милвил направи голямата къща на разположение за бенефис концерти.
  • и т.н.

Инициаторът Георги Калайджиев е дългогодишен член на оркестъра като цигулар и ръководи камерния оркестър „Studio Konzertante”, който се състои от музиканти от градския театър. В допълнение, художественият директор Катерин Мивил предоставя голямата къща на разположение за концерт от „Студио Концертанте”, приходите от който отиват за проекта.

Inner Wheel Club

Rotary е глобална организация от мъже и жени от професионален и бизнес живот, които са посветени на хуманитарната служба, илюстрират и популяризират високи етични принципи в своя професионален и личен живот и работят за разпространение на добра воля и разбирателство по целия свят. В момента двата Ротари клуба в Гисен имат около 110 членове.

Последни новини